No 2023.gada 2.oktobra Saulkrastu pasta nodaļa sāks darbu jaunās, klientiem ērtākās telpās

14.09.2023

No 2023.gada 2.oktobra Saulkrastu pasta nodaļa sāks darbu jaunās, klientiem ērtākās telpās

No 2023.gada 2.oktobra Saulkrastu pasta nodaļa sāks darbu jaunās telpās Alfrēda Kalniņa ielā 24a. Jaunās telpas atrodas klientiem ērtā vietā un ir komfortablākas gan apmeklētājiem, gan darbiniekiem, nodrošinot pieejamību klientiem ar kustību traucējumiem un jaunajiem vecākiem ar bērnu ratiņiem. Pasta nodaļas darbalaiks paliek nemainīgs, taču sakarā ar pārcelšanās darbiem pasta nodaļas darbalaiks būs mainīts 27.septembrī, kad pasta nodaļa sniegs pakalpojumus no plkst.8 līdz 15, savukārt 28. un 29.septembrī pasta nodaļa nestrādās.

No 2.oktobra Saulkrastu pasta nodaļa sāks darbu jaunās telpās Alfrēda Kalniņa ielā 24a, nodrošinot pasta pakalpojumu sniegšanu patīkamākā vidē ar atjauninātu preču sortimentu. Jaunās telpas ir ērti pieejamas visiem klientiem – arī apmeklētājiem ar kustību traucējumiem un jaunajiem vecākiem ar bērnu ratiņiem.

Sakarā ar pārcelšanās darbiem 27.septembrī būs mainīts Saulkrastu pasta nodaļas darbalaiks līdzšinējā adresē: tā strādās no plkst.8 līdz 15. Savukārt no 28. līdz 29.septembrim pasta nodaļa apmeklētājiem būs slēgta. Jaunajās telpās darbalaiks Saulkrastu pasta nodaļai nemainīsies – nodaļa strādās pirmdienās, otrdienās, trešdienās un piektdienās no plkst.8 līdz 15, savukārt ceturtdienās no plkst.8 līdz 18. 

Latvijas Pasts pēdējos gados aktīvi īsteno klientu ērtību un vides uzlabošanas projektus dažādās pasta nodaļās visā Latvijā. 

Jautājumos par pasta pakalpojumu saņemšanas iespējām aicinām sazināties ar Latvijas Pasta Klientu centru, kura speciālisti palīdzēs operatīvi atrisināt  attiecīgo jautājumu: pa tālruni 27008001 vai 67008001, rakstot e-pastā info@pasts.lv vai Latvijas Pasta sociālo tīklu profilos.

                              

Par VAS Latvijas Pasts
Latvijas Pasts nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu un izvērstu āra un iekštelpu pakomātu tīklu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, pakomātu, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā ap 2600 darbinieku. Uzņēmuma iekšzemes sūtījumu piegādes kvalitātes mērījumus veic viena no Latvijas vadošajām tirgus, sociālo un mediju pētījumu aģentūrām Kantar TNS, savukārt pārrobežu sūtījumu piegādes kvalitātes kontroles mērījumi tiek nodrošināti Starptautiskās pasta korporācijas (International Post Corporation) ietvaros ar izpētes kompāniju Kantar TNS, Ipsos un Quotas starpniecību.

 

Sīkākai informācijai:
Vineta Anna Sarkane | Vecākā sabiedrisko attiecību projektu vadītāja
E-pasts: pr@pasts.lv; vineta_anna.sarkane@pasts.lv

Latvijas Pasta sociālo mediju profili:
Twitter; Facebook; Instagram; Linkedin