Laikrakstu Kurzemes Vārds abonentiem piegādās Latvijas Pasts

02.04.2024

Laikrakstu Kurzemes Vārds abonentiem piegādās Latvijas Pasts

No š.g. 2. aprīļa laikrakstu Kurzemes Vārds visiem tā abonentiem piegādās VAS Latvijas Pasts. Uzņēmums nodrošinās kvalitatīvu un savlaicīgu preses izdevuma piegādi, proti, laikraksts nonāks klientu pastkastītēs laikā no plkst. 9.00 līdz 13.00. Kurzemes Vārds ir lielākais, kā arī vienīgais reģionālais laikraksts Latvijā, kas iznāk četras darba dienas nedēļā – no otrdienas līdz piektdienai.

“Izjūtam milzu atbildību piegādāt laikrakstu Kurzemes Vārds, kas ir nepārprotams līderis reģionālo mediju segmentā. Mēs apzināmies, ka šodienas informatīvajā troksnī žurnālistu prioritāte ir atspoguļot uzticamu saturu, lai rosinātu cilvēkus domāt, analizēt lasīto, sekot līdzi procesiem un meklēt sakarības. Tās ir kvalitātes, kas iemieso redakcijas darbu, tāpēc arī mēs apņemamies ievērot augstus standartus, nogādājot Kurzemes Vārdu pastkastītēs visiem abonentiem,” atzīst Latvijas Pasta valdes loceklis Jānis Kūliņš.

Lai nodrošinātu kvalitatīvu piegādi, Latvijas Pasts ir mobilizējis rezerves resursus un nepieciešamības gadījumā plāno palielināt pastnieku skaitu. Šobrīd Liepājā un Liepājas novadā, kur atrodas lielākais Kurzemes Vārda abonentu skaits, preses izdevumu un korespondences piegādi nodrošina 21 pastnieks. Iepriekš Latvijas Pasts laikrakstu piegādāja tikai daļai abonentu.

Ja Kurzemes Vārda lasītājiem rodas kāds jautājums par preses izdevuma piegādi vai citiem Latvijas Pasta pakalpojumiem, lūdzam zvanīt uz klientu atbalsta tālruni: 27008001 vai 67008001 gan darba dienās, gan brīvdienās: P-Pk 8.00-20.00; S, Sv 9.00-17.00.

Latvijas Pasts nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību un piegādā abonentiem nacionālos un reģionālos preses izdevumus visā Latvijas teritorijā.

Par VAS Latvijas Pasts

Latvijas Pasts sniedz visplašāko pasta pakalpojumu klāstu visā Latvijā vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietās. Uzņēmums nodrošina universālā pasta, komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības, pakomātu un filatēlijas pakalpojumus. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā ap 2300 darbinieku.

Papildu informācijai:

Laila Kļaviņa | Komunikācijas un filatēlijas daļas vadītāja

E-pasts: pr@pasts.lv, laila.klavina@pasts.lv

Latvijas Pasta sociālo mediju profili:
Twitter; Facebook; Instagram; Linkedin